Helg

Hej igen!
Forlat att jag inte skrivigt pa evigheter. Jag har antligen kommit till en "familj" med tradlost natverk, men efter att ha blivig skalld pa efter att ha pratat en timme med sara fagar jag inte andvanda mer. Den har helgen kunde hon dock inte ta hand om mig, sa hon bestmde att jag skulle vara med Mayus vard familj. Mayu ar i och for sig grym men jag var har fora helgen och de har en katt, sa jag mar inte specillt bra(jag har allergi).

Nu pratar hon dock japanska med sina vanner, dom fyllde ar alltsa, hon var inte supertrott pa mig. Vilket ar okej for da far jag lite tid att skriva om vad jag haft for mig pa sista tiden! Jag hade tankt skriva under senaste veckan efter som jag nu har 6 prioder art per vecka vilket typ betyder 6 halltimmar, men under sommarlovet hade min skola visst bestamt att min blogg var farlig och blockat den... kanns bra.

Senaste gangen jag skev var dagen innan min fodelsedag sa jag antar att ni vill veta hur den var, jag menar det ar ju helt perfekt 18ar, pa australia day i Australien, maste vart den basta dagen i mitt liv!? Nja inte direkt, efter som jag hade en rotary fodelsedags middag dagen innan hade min vardmamma (hon har ingen man och hennes soner bor inte dar men ar hemma fran college pa sommaren) visst bestmt att flytta min fodelsdag, hon hade dock glomt beratta for mig. Nar jag berattar det har for folk blir de fruktansvat chockade, men jag tog inte specillt hart, men de alldra flesta skulle ju helt klart gjora det. Efter som typ alla min Geelong vanner var pa en festival jag inte hade pengar och tillstand att ga pa, sa dem kunde jag inte hitta pa nagot med. Som tur vart min tva vanner Renee och  Michelle hemma sa jag overtalade min vardmamma att kora mig till renees hus och sov dar. Renee hade stora planer for kvallen efter som jag fyllde 18 och eftersom hon hade sin stora syster leg skulle vi ga ut. Det tva problem, det forsta ver Michelle som just fyllt 17, det andra var att vi befann oss hemma oss Renee som bor i en liten by 30 med bil utanfor Geelong. Sa vi bestemde oss for att ga 20, langst motorvagen( jag vet att min mamma laser min blogg, men det ar ingen fara vi sag inte en anda bil), vi kom dit 10.30, michelle hade skrapat upp hela sitt kna och jag hade skoskav pa alla tar, och gissa vad!? Det ar stangt, 10.30 pa australia day, vi tag en taxi hem, det kostade $22.

Resten av veckan var ratt sa kass for jag var hemma for det masta av tiden. jag var ocksa pa konstigt fodelsedagskalas hos Micky, men hade en bra overnattning hos Sarah med Renee och Matt. Plus overnattning hos Mayu. Och sedan var det tillbaks i skolan igen.

Allt i som har med skolan att gora kanns plotsligt mycket battre, jag tycker om mina amnen och har dem dessutom med mina vanner. Jag aker skolbuss igen och tycker bra om det. Jun Juc ar kant som ett hippieomrade, vilket betyder att folket Jun Juc bussen maste vara hippiekidsen, right? Nja, men dem ar ganska gyma anda.


Jag skulle postat det har inlagget for en vecka sedan, men har inte hunit for jag har flyttat och som sagt, ingen blogg i skolan. Jag brattar mer snart, stay tuned!


ANNNA

RSS 2.0