R.I.P

Jag var pa apple store with my ipod idag, de sa att man inte kunde gora nagot at det sa nu maste jag typ kopa en nya ipod...;(

My japanese sister


Om jag skriver nagot litet varje gang jag har art...

...kommer det bli sammanlagt 10 i veckan. Jag ar inte saker pa att jag kommer lyckas med det skolans internet helt klart ogillar blogg.se aven fast jag nu oftast lyckas ta mig ni.

I dag har jag tre perioder av art, det har ar min forst


Nu ar det tre timmar senare och jag har art igen jag har i stort sett inte gjort nagonting. De senaste dagarna har jag igen funnerat pa om jag ska bytta skola nar jag kommer tillbaks. Inte for att jag inte gillar Ingrid, jag alska Ingrid , men det kanns inte riktigt som att de kan erbjuda vad jag vill ha. Vad jag vill ha ar mer spak, aandra siden ar jag fortvarnde samst pa sprak, men anda vi far se hur det bil.

art class igen...

Som jag sa igar och sakert ha sagt forut ar jag i year 12, vilket motsvarar 3an i gymnasiet hemma. Man borjar i skolan ett halv ar innan så de andra i year 12 ar samma ålder som mig. Om jag jamfor med svenska skolan kanns det dock som att jag ar tillbaks i 9an. Jag ar verkligen orolig for all som ska flytta hemifrån och börja universitet nastya år. Det har ar folk som blir uphamtade från skolan varje dag och klagar över att deras mamma gett dem för små smörgåsar till lunch. Det de längar efter näst med att böprja uni är att de kan ha på sig mjukis byxor varje dag...

För övrigt går art sådär alla som nagonsin haft art med mig kan någ räkna ut varför.. Jag super sämst på art. Jag har i stort sett inte gjort någonting förutom att kalkuera andras målningar inte allt för succesfullt försökt göra min still. De senaste lektionerna har jag ängnat mig åt paint, jag börjar faktist bli hyfsat bra på paint. Detta är vad jag har gjort.



goda nyheter

Jag upptackte att skolan har tilllatingt min igen, jippi!

Den senaste tiden har varit bra och jag har umgatts mycket med utbytesstudent och varit i Melbourne hyffsat mycket vilket jag tycker, min ipod dock fortfarande borta, but i working on it.

Jag tror inte jag har berattat att jag bokat flygbiljetter hem men det har jag iallafall. Kl 11 den 27 juni kommer jag komma till Kopenhamn. Mina premuniera planer ar sedan att dagen efter ge mig i vag till peace and love. Bara for att de har de absolut basta artisterna och for jag antagligen ar i Frankrike under emmaboda och Sara verkade inte kunna gta pa arvika eller hultsfred... jag kan ju i och forsig aka med nagon annan, men jag och sara har plannerat alla festivaler vi ska aka pa i flera ar, hittils har vi dock bara varit pa en tillsammas.

Okej nu ska jag prata lite om vad som hander har. I dag har alla year 12 powers day. Vad ar det tanker ni och jag ar inte helt saker an. Mina tva forsta lektioner ar namligen vanliga och just nu har jag Art. Jag tror inte heller att jag berattat att jag har slutat med matte och har nu aven art dar jag brukade ha matte, vilket betyder att jag har 10 peioder matta vaje vecka, vilket ar typ 8 och halv till 9 timmar varje vecka. Det funkar hanska bra tycker jag. I alla fall, power day, ah nu kom min buss jag maste aka tillbaks till vanliga skolan. Skriver igen dena veckan, lovar

Anna

My ipod is sad:(

Varje gang jag forsoker starta den kommer det upp en liten ipod som ser lesen ut pa skarmen, jag vet inte vad jag ska gora...

My ipod is sad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


mail till Kajsa

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
 
Forlat att jag inte svart! Jag maste helt klart vara samst i varlden pa att skriva blogg och halla kontakten med folk jag kanner!
 
Jag ar bara bra tack, eller jag for det masta i alla fall, idag kanske inte varit en sa dar jatte bra dag...
 
Jag och min van MitchyBitchy( det faktiskt min syster Sofie som kom upp med det namet, hon kallar bilmarket Mitsubishi Mitchybitchy) hade sur dag. Jag var sur for att det var kallt och jag vart tvungen att ha pa mig en lojlig liten sommarklanning och for att jag inte fattade nagonting pa matten, jag kan inte forsta varfor man gor matte sa annorlunda mellan olika lander!!!!
Sedan hade vi historia och jag totall flippade pa  min historia klass. I dag hade vi en rumandring, men detta hade forstas jag glomt av, pa vag till det vanliga klassrummet mote jag tre killar fran min klass plus min larare, alla kollade pa mig men verkade inte tycka att de var deras uppgift att bratta for mig att jag var pa vag i helt fel rikting. Sedan var det en fruktansvart kall lunch. Vi ar inte tilllatna att vara inne under rasterna...
 
Mitt jullov/sommarlov var valdigt bra min jul vart inte specillt mycket alls, nagt jag inte direkt de nagot imot. Det var valdigt varmt och skont en del dagar, men av nagon anledning verkar jag bast komma ihag de gra och rengninga. Jag gillar inte riktig vadret har, det ar typ som hemma, fast dem har aldrig nagon riktig vinter och ibland ar det akligt varm och fuktigt. Men det var i allafall trevligt att resa runt och spendera nasten 3veckor med min familj och sedan 10 dagar med andra rotary utbytesstudenter.
 
I KNOW ISGY SKA FLYTTA! Grymt, men samtidigt ganska sorligt. Jag kommer liksom alldrig komma tillbaks och ga i skolan pa isay ever again. Har du vart dar? Hur verkar det? Hur verkar de nya ettorna som jag ska spendera typ varje dag i tva ar med?
 
Nu ska jag ga och prata infor massa australien manniskor som funderar pa att aka pa utbytesar nasta ar, yeah!
 
Ha det grymt, om ni har tur kanske jag skickar brev eller vykor till isgy!
 
 
ANNA
> Date: Tue, 26 Jan 2010 09:22:01 +0100
> Subject: heej
> From: [email protected]
> To: [email protected]
>
> Hej fina Anna!
>
> GRATTIS! Nu är du 18!!!!!!!
>
> Hur är det med dig?
> Själv är det bara bra, ska till Bryssel över helgen med familjen. Ska bli
> riktigt kul med shopping och god mat. Dock har jag två prov nästa vecka,
> Engelska grammatik och EU:S instutitioner, så det blir till att plugga...
>
> Hur var din varma jul? :D Skönt med sol och bad på julafton, eller bara
> knäppt?
>
> Vart var du när du var på resa med de andra utbytesstudenterna? (läste det
> precis på din blogg)
>
> Visste du att vår skola ska flytta till Berzeligatan till hösten? Ska bli
> toppen tycker jag!
>
> Nu måste jag gå, ska ha retorik med Tina.
> Ha en toppen födelsedag och håll mig uppdaterad på vad som händer down under!
>
> KRAMAR Kajsa

RSS 2.0