Jag har ett harspenne i mitt ora

Det ar idag tredje dagen av tre dagar som jag overger min grupp for att besoka bibloteket eller forsoka hitta andra manniskor jag kanner. Av nagon anledning lyckas jag aldrig med alternativ nt tva, sa om jag trottnat pa min grupp gar jag nu direkt till bibloteket for att unvika obekvamt stirrande som ar 100 ganger varre om man gar sjalv.

Jag funkar inte specillt bra i grupp har jag markt, jag var inte ens medveten att jag tillhorde en tills for nagra veckor sedan och sedan dess har jag sett alla grupp tecken. Folk kan inte ga pa toaletten, om man inte tillbringar lunchen med sin grupp ar man arg pa dem ochsa vidare. Min grupp ar typ indelad i tva grupper, en grupp med folk som alla gillar och de verkar ocksa gilla varnadra och alla andra och en grupp med folk som hatar varandra och gillar folket i den forsta gruppen.

Jag ar trott pa allt och vill att min kompisar i tvaan ska satta sig vid bordet brevid sa jag kan joina dem i stallet, men av nagon anledning ser jag aldrig dem under lunchtid och om jag gor det ar det i borjan och nar jag val hittat min lunch och sa vidare ar de borta och jag har ingen lust att laet runt hela skolan for att tappa bort min sakra lunchgrupp och vara sjalv. grabben brevid mig  datasalen sjong just en perfect version av 'jag sitter har i ratten och spelar lite data blabla' laten. pa sve alltsa, allmant coolt tycker jag. Min lektion borjar om fyra mi, jag fundera pa att dra mig,det tar 3 att koma dit och jag har inte mina saker an. hade starkt funderat pa att skolka om jaa hade nagon att gora de med, men nej de gor inte sadant har. Sa jag antar att det inte ar annat att gora en att dra sig till historia om amerikanska revolution, jippi. Jag kanner att jag har tva underbara perioder framfor mig



puussssssssss

Art

Kan val tankas vara ett ganska slappt amne, i alla fall om du ar bra pa det. Men nej, inte i victorias betygsystem vce iallafall. Vad man gor ar, ett projekt under hela aret bestaende av, tva stora parmmar lr liknade fyllde med insperation, texter, illustrationer, foton, experiment med mera med mera + ett slut projekt saklart.

I dag her min larare agnat storre delen av lektionen till att skrika pa oss/dem att ar minsan inget slappt amne och alla som gor annat en att plugga art pa helgerna kommer fa daliga betyg och hon forstar inte varfor vissa personer valde amnen och berattar for ett antal personer att de suger farmfor hela klassen. Sa jag flyde ut till datasalen for att samla mer info om.. eh typ whatever.

Jag har i alla fall kommit fram till att Danny Roberts ar min favorit denna veckan:

Skolfoto

I dag har hela skolan skolfoto, alltsa hela skolan, inte bara min homegroup eller mitt hus eller senior campus, hela skolan, fran dagis till year 12(trean). Helt crazy(maste vara typ 1500 -2000 per)! Jag ska forsoka ta foton, problemtet ar att vi inte ar tilllatna att ha saker i fickorna, hander osv. De sa att skulle ta ipod och telefoner for hela terminen om de sag nagra, de sa inget om kamror med anda...

...

jag hade kunnat leva har, i Australien alltsa. okej, det ar ju faktiskt det jag gor just nu, men jag menar nagon annan gangen. nagon annan gang da jag inte ar i high school och da jag har lite pengar ochen van eller flera att dela ett hus med. jag skulle till och med kunna bo har i Victoria(eller i Queensland, aven fast det ar kallt och torrt. och kanske konstigast av allt, jag skulle kunna bo pa landet, mitt ute i ingenting, in the bush. jag ar inte ens radd for ormarna och branderna langre.

okej jag ar lite radd for branderna, men det spelar inte specillt stor roll for mitt hus skulle vara alldeles vid standen, dit branderna nastan allrig gar. jag skulle borja varje dag med att ga ner till stranden for en surf(nar jag tanker efter kanns det varma vattent i Queensland ganska lockande). Jag skulle foredra en ode strand inge specillt tuff, eftersom jag anda inte ar bra pa att surfa och eftersom jag inte vill ha massa andra folk som ar i vagen. 

vi skulle odla min egna ekolokiska gronsaker och frukter i tradgarden, och ibland skullevi ha sa mycket att vi behovde aka in till narmsta stad(som inte ar langre bort an att man kan cykla dit pa en kvart eller sa), och salja det inte vi behovde pa marknaden. Vi skulle ha nagra hons och en ko som kunde ga omkring fritt och kanske en hund, kanske.

jag tror jag kan leva billigare an de flesta, men jag maste fortvarnade ha tillrakligt till hyra, annan mat(typ bonor och sant), bil/bensin, och sa forstas resor. till melb, till sverige, till alla mina andra vanner varlden over, och till alla andra stallen jag annu inte sett. jag ar inte helt saker pa hur detta ska ga till an. jag hade alskat att gora nagot coolt typ oppna ett galleri eller ett cafe/resturang. problemet ar: jag kan varken laga mat eller eller mala tavlor, det kommer vara svart att tjarna pa det aven om jag kan fa det att ga runt och jag maste ha nagon att starta med och jag har ingen anning hur jag ska fa tag pa det. jag tror att fragan om hur jag fixar pengar blir lamnade ett tag. jag kan forstars hyra ut ett rum eller ha en BB, men fortfarande inte mycker resade fran det. 

och nej jag kommer inte bli uttrakad efter en vecka eller tva och om jag anda blir det i bland ar det bara att cyckla i vag till busstopet som ar typ 5-10min ivag och ta Vline till geelong, eller torquay eller melb eller nagon annan stans, jag maste forstas mjolka kon forst, men hur langt till kan det ta... 

RSS 2.0