24 december

I dag ar dety tydligen julafton. Jag hanger i Melbourne och imorgon ska vi till Torqauy och hanga dar i en vecka. Jul ar overskattat... God jul!

God jul,snart!

Och så vart det superlängesen jag skrev igen, Tack Kajsa som skickade ett mail so typ påminde mig om att jag gör något specillt och måste documentera. Jag kan inte tro att det snart är jul, i går vart det liksom lucia! I övrigt har jag typ tappats tidförmågan helt, härrom dagen gjorde jag planer för fredag och nästa helg sedan insåg jag att jag då kommer befinna mig på Tasnamien med min riktiga familj!Jag åker på torsdag! I övrigt har det inte hänt specillt mycket sen jag fått lov. Jag tror bestämt jag berättade om min superjobbiga flyttprocess, nu efter ändast två veckor är det dags för en nya sådan och denna helt säkert ännu värre eftersom jag inte flyttar in till någon ny familj utan bara ut från min nuvarande. Jag hade tänkt att ladda up några tråkiga bilder i dag men jag orkar inte, kl är redan halv ett så det lägg dags för mig! puss

Sommarlov och 23 dagar kvar till jul!

Nu har jag haft en veckas sommarlov. Jag hunit: Umgås med skolkompisar, träffat alla inbound och outbound i Torqauy, flyttat ett flertal gånger, köpt massa grejer, bakat, m.m.

I fredags bakade jag ner hela mitt liv igen, problemt nu är att jag inte vet var jag ska gör av allt,  av någon konstig anledning har vikten av mina tillhörigheter nästan fördubblats under fyra månader. Jag orkade inte bry mig om det i fredags. Jag packde kånken med baddräkt, underkläder och rotaryblazer och drog till Torqauy, för en träff med alla rotary utbytesstudenter och de som åker ut från aus i jan. Det var kul träffade bland annat två tjejer som skulle till Sverige. Jag bodde hos min consuller Jenny i Torquay med Oskar(den andra svensken i mitt distrikt) och de tva tjejerna som skulle till Sverige. När allt var slut på söndagen körde Jenny mig till min nya värdfamilj: Russel och Joy som på Abervile, vilket ett litet villíage för gamla mäånniskor:P Alla tycker det fruktansvärt synd om mig som måste bo här men jag tar det inte allt för hårt. Eftersom de är pensionerade har det tid att ta hand om mig varje dag till skillnad från mina tidigare familjer, de har dessutom varit överallt i hela världen och har 1000 olika platser allt vissa mig i Geelong och Melbourne. Alla mina saker(förutom min blazer, baddräkt och några smutsiga underkläder) var kvar hos min gamla värdfamilj, vilket var tur för jag insåg att jag skulle bli tvungen att omorganisera en hel del innan jag tog mina saker till mitt nya rum. Så måndagakvällen åkte jag tillbaka till min gamla värdfamilj Maddock, där jag packade up allt och packade om. På tisadagen hämtade Jenny up mig och min superstora plastpåse, fem typ påsar, kånken, och rotary portföljen. (Jag lämnade ca hälfen av mina saker hos min gamla familj, så nu har jag saker på fyra olika ställen, HEJA MIG.) Jag jenny träffade massa människor hon inte hade hunit träffa på månder och Joan min första värdmamma. Sedan hade Mari (den japanska utbyesstudenten på min skola) sin hejdåfest vilket var myssigt och hon höll ett gulligt tal. Jag sov hos Jenny, och nu är jag tillbaka hos Russel and Joy och har inte riktigt någonstans att göra av min grejer. I morgon ska åka till Melbourne och IKEA, jag kanske kan köpa en sådan där uphängbar tyggaderob.

Det är typ vad jaf har och säga just nu. Men jag lovar också att skriva óftare och kan glatt meddela att min nya familj nhar trådlöst internet!!! Så nu har jag Skype och Spotify och allting!!!!

Sverige- den ultimata sverigelisan
I Can't Seem To Make You Mine- och min 60tals lista
La musique française- min franska 6otals lista
blabla-ähhhh

Anna

Blande utbytesstudenter i Melbourne, frukatansvärt roligt kort!!


Inbounds i distrikt 7980

RSS 2.0