Rubrik.

Ingen kommenterar min blogg langre(okej nagra gor det och dem ar bast) jag kanner mig ohord helt enkelt!

Jag och bocker...

Jag i mitt skap i skolan finns tva bocker som inte tillhor mig. Den ena ar min min ena mattebok(jag har tva forstar ni), en som jenny har kopt at mig och en som jag lanade pa min forsta lektion och glomde lamna tillbaka. Ska jag vara riktig arlig(vilket jag kan vara har, vad ska ni gora at saken.) Anvande jag faktiskt min lanebok anda tills for fyra veckor sedan nar jag hittade den nya. Nar jag insag att jag hade tva bocker hade jag flera alternativ vad jag kunde ha gjort jag kunde ha lamnat tillbaka laneboken eller jag hade kunat fortsatta andvanda laneboken och sedan kollat om jag kunde lamna tillbaka den nya boken till affaren eftersom den inte var andvand. Jag valde dock att borja andvanda den nya boken och inte lamna tillbaks den gamla...
Andledning till detta ganska korkade drag ar att jag skams over att jag inte lamnade tillbaka boken direkt efter forsta lektionen eller nar jag fick min nya mattebok. Men da verkade jag inte tycka att de var nagot problem, jag menar jag trodde att detta var en gammal bok som hade tillhort nagon elev som slutat for flera ar sedan.
Det har dock hant flera ganger under det senast manaderna att jag hort ett namn som jag verkligen kanner ingen men inte riktigt vet fran var: Andrew Tigliase. Men det oroade mig inte specillt mycket, han gick trots allt pa skolan var val inte sa konstigt att jag hade hort om honom. Forr nagra veckor sedan, ungefar samtidigt som jag hittade min matte bok hande dock nagot som andrade situvationen. Andrew blev vald till prefekt och helt plotsligt gick tva saker upp for mig, jag hade andrew Tigelias mattebok och han var i year 11 och har antagligen saknat sin mattebok i ca fyra manader!Och inte nog med detta jag har ocksa en biologibok som sa inte tillhor mig. Jag mins att jag lanade denna boken forsta dagen av nagon, men kan inte minnas vem, som tur var har person i fraga inte biologi langre men anda. Varje gang jag ser boken i mitt skap far jag lite panik slar igen dorren och springer darifran. Jag har inte ens kollat om det star ett namn i, men jag lover jag ska gora det imorgon, sa jag har ett bokproblem mindre.

Mitt tredje bokproblem ar att jag vill lasa npgot men har ingen anning om vad sa i gar borjade jag lasa den anda boken JAG ager, Biblen(och nej jag tog inte men mig en bibel hit, min skola gav mig en sa att jag inte skulle bli lesen, alla andra hade trots allt fatt en nar de var 6ar) Jag laste halva introt av gamla testamentet innan jag trottnade idag tror jag att jag ska lasa en Austrlien turist bok som jag hittat, tror den tillhorde Amanda, den brazillanska utbytesstudenten som var har forra aret!


God natt da!


KLAR!!!!!!!!!


Jag ar klar med alla mina examer, tjoho! Hade just min outdoor ed exam och det var latt!!! Nu hade jag tankt att skskriva ett nastan seriost blogginlagg om vad jag har gjoort pa senaste tiden.

Sa det har ar vad jag har gjort: Forra helgen var jag i Melbourne for andra helgen i rad och sag andra delar an Fed squar, ni vet den konstiga byggnaden som ni sakert har sett nogon gang, ni bara inte vet om det. jag spenderade helgen med Linda, en annan tant fran  min Rotary klubb, hon bor ute pa "landet" och jag hade ganska trakigt samtidigt som det var trevligt med lite omvaxling. I mandags holl jag min presention om mis sjalv och Sverige for min Rotary klubb, det gick ganska bra, tror jag. Alla sa att jag var duktig och att det kanske funderade pa att aka till Sverige pa deras nasta semester(ajda). Och igar traffade jag Mayu i stan och vi at mat och promenerade langst stranden och Mayu badade(det var kallt).

Pa tal om min Japan vanner maste jag beratta en sak. Varlden a liten, jag vet att jag redan har sagt det har, men jag maste saga det igen. For nagra veckor sedan nar jag traffade Mayu och Tsu brattade Tsu att hennes kompis var svensk, jag trodde hon pratade om nagon svensk utbytesstudent hon hade traffat i Japan( for hon har traffat sadan ocksa). Men fragade anda hur?nar?var?bla? Jag fick inte nagot rigktigt svar, man vanjer sig nar man umgas mycket med japaner. I alla fall for nagra dagar sedan komenterade jag Tsu status pa facebook och sedan kommenterade en annan tjej: I know i just want to go back to sweden when we having exams. Och sa upptackte jag Tsus basta kompis i Geelong, Valaria fran Lund( okej uppsala vart det visst, tankte val att det var lite for bra for att vara sant!) !!!! Valaria flyttade hit med sin familj i Juli och trodde saklart att de var de anda svenskarna har, men icke! Inte nog med att hon ar fran sveirge, hon har typ grym musik smak och allting! Vi har dock inte traffats, an, vi kommer traffas snart!

I ovrigt ser jag ut att ha en ganska bra helg framfor mig(jag vet att det bara ar onsdag) Pa lordag kommer jag antagligen hanga med Rotary nere pa stranden och jag kanske forsoker fa dit nagon att vara med. Pa kvallen har Micht fodelsdagsmiddag och sedan ska vi go pa bio och gissa vad vi ska se!!!!!!!!!!!! New Moon(jag hatar Twilight, for er som inte vet, hatar,hatar,hatar) Men sagt man maste ju anda se den och kan man ga pa bio utan att betal ar ju det bra. Pa sondag aker jag in till Melbourne igen for att traffa massa utbytesstudenter, vi ska Ga till Luna park (typ nojespark) och hanga i Melbournes mysigast del St kilda, bilder lovas, kanske pa facebook dock.

Seriosare inlagg an sa har blir det nog inte, nu maste jag ga for att hinna med min buss. Jag ska hem och bytta om och hamta badklader och sedan mota Renee vid polen i stan, jag hater polar!


Puss

God natt

I dag hadfe jag matte exam... and i think i failed!!!!!!!!!!!! Jag ar dock inte allt for deprimerad, imorgon har jag min sista exam, outdoor ed ur svart kan det bli liksom, och sedan ar det bara en vecka kvar till sommarlov, yeahj!

Hej igen

Postat en dag efter de skevs, jag ar samst pa att blogga!

Det ar nastan en manad sen senaste blogg inlagget. Jag ser det som en bra sak att jag inte kanner nagot behov av det langre. Nu har jag docke n halvtimme fri som jag maste doda pa nagot sett, varfor inte skriva ett litet blogg inlagg!

Forst maste jag saklart beratta vad jag gor om en halvtimme! On en halvtimme, eller nu ar det faktiskt 28min har jag min forsta exam!!!!!! Ni vet en riktig exam, ett tva timmar prov pa allt du nagonsin lart dig typ, precis som i Harry Potter! Okej inte alls som i Harry Potter men anda! Alla har typ inte gjort annat an att plugga det senaste veckorna, jag sa att jag skulle plugga och ga bra i engelska och matte, an sa lange har jag inte borjat. Men kom igen jag har tva dagar kvar till min engexam och min matte exam ar inte forren nasta tisdag, jag har gatt om tid! I dag har jag Healht and human development, som att jag orkar bry mig. Jag vet redan att gifta manniskor ar lyckligare an ogifta och att min larare tycker det "childabuse" av mammor att lamna sina barn pa dagis hela dagen och varje dag. Vad mer kan jag tankas behova veta!

For ovrigt verkar jag ha nagra overdrivet bra manaderframfor mig, jag kan bratta de forsta ganska detaljerat. Nu denna veckan har jag H&HD, Ethics och engelska exam, vilket betuder jag ar i skolan ca tva timmar varje dag. Pa fredag kvall fyller Renee ar och har en fodelsdagsmiddag, pa lordag aker jag in till Melbourne med Linda fran Rotary som jag sedan sover hos och sondag hittar vi sakert pa nagot ocksa! Pa mandag ar jag ledig och ar inte saker pa vad jag hittar pa, kanske spendera dagen med Tsu eller Mari som inte gor examer. Pa torsdag har vi nagon slags cermonidag da vi gar fran year 11 till 12 och sedan gar vi en vecka som year 12(andra amnen och overskap typ.) Pa helgen har Micht fodelsedagsmiddag och pa sondag ska jag till Luna Park med massa utbytesstudenter! Efter det ar det sommarlov!!!! Vilket betyder Rotary helg, surfing, beachhang, minisafari, mampapsofiepatrik, Tasmania, australiaday, min fodelosedag och antgligen mycket mer!

Kyssssssar!


RSS 2.0