Google Australia in swedish

Jag stöte just på en kille i bibloteket(okej han är i min ethics class och vi gör ett arbete tillsammans) som kunde hjälpa mig hacka skolans internät. Skolan har nämligen valt att blocka typ alla sidor på .com. Men nu är det fixat jag kan gå in på facebook och hotmail och allt möjligt.

Och som extra grädde på mosset vissade det sig att den här killen har hjälpt många hacka nätet och alla som har fått hjälp är nu inloggade på hanns använadre och får svenska googel!!!!! That's so awesome!! Vi hade hoppats på att det skulle vara svenska facebook och wikipedia också men det vart det tyvärr inte, men ändå.

Okej nu ska jag vara social med Mari. Och min fullständiga analys ac debutantbalen kommer, snart!

Försyldning och debutant bal och raporter och vita klänningar för $1000 som som är uppsyda för att bäras några få timmar och sedan glömmas bort....

Jag är inne alldeles för mycket på facebook och jag har haft kontakt med alldeles för många andra utbytesstudenter, och nu an jag veta vad alla jag känner gör, där hemma, i andra delar av Australien, är i Usa eller någon helt annnan stans. Och alla(speciellt utbytesstudenterna verkar ha det hur bra som. Dem älskar Austrlien har umgåts med massa andra utbytesstudenter, har redan samlat mängder med pins och har de bästa dagarna i sitt liv, bara så där, på vilken skoldag so helst.

Jag där imot skriver om allt jag ogillar och inte om vad jag gör på min blogg. Jag har andvänt min blogg ca tre gånger på sex veckor. och alla andra utbytesstudenter i mitt distrikt bor flera mil från mig, förutom tre Japaner... Och jag älskar inte min värdfamilj, jag är sjukt trött på min värd mamma som inte alls förstår mig och längtrar till min sistan värdfamilj. Och jag längtar bara hem hela tiden och jag är inte alls säker på att åka till Australien var det bästa beslut jag någonsin tagit(men det är det säker!) Och jag är inte det minsta pepp inför the deb och jag har antagligen hamnat i helt fel "grupp" jag vill inte ens vara i en grupp, men jag är i en grupp, jag har dock några andra kopisar också eller ja, jag har Megan och hennes pojkvän som dock bara verkar ha problem med mig och jag har Jasmine, och Mari och den trevliga killen i year 12 som jag fortfarande inte vet namet på och Nico och Cab, de två prefekterna somhar sina skåp brevid mig och ibland italyguy, har i och för sig inte sett honom på några veckor nu men ändå... och Beck

Okej nu har jag skrivit ac mig tillräckligt för idag måste koncentrea mig på ett två sidor långt abrdete i Utomhusutbildning och hur global uppvärming påvärkar Australiens alpregioner, blä.

Jag ska försöka skriva lite possitiva saker bästa vecka, det inte så att det inte heller något roligt, det gör det faktiskt och för det mästa mår jag väldigt bra och min vardag är mycker mer spännade en var den brukade vara där hemma och jag fortfarnade helt övertygad om att det kommer bli det bästa året i mitt liv och att jag kommer göra vänner livet och säkert också träffa min blivade "livspartner" med mera.

Men just i dag och resten av helgen koncentrerar vi oss på deb, det är helt seriöst tjejer somhar räknat ner dagarna i  sin kalender sen flera månader, galet!


sallskapsrummet vs bibloteket

Har kommer annu ett trakigt inlagg fran The villa, eller jag vet inte, kanske ar det de forsta!? Jag kanner mig allmant vilsen här nere. Så jag tänkte jag kan skriva lite om vad som har hänt under senaste tiden, det var ju ganska länge sedan sist, hur länge sedaqn vad de egentligen?

I går fick jagv iallafall reda på att min debdfress inte var tillräckligt formal och jag m¨åste hitta något annat att ha på mig! Jag blir så trött på det, jag bryr mig inte ett skit och jag vill inte sölsa pengar på det här(vilket jag redan gjort) och jag vill inte heller att någon annan ska, göra det. Jag kanske kan låna en klännig av Sarah,, problemet är att Sarah typ är lång och small och inte riktigt har samma stil som jag....vi får se hur det bli, alldra helst vill jag bara vara sjuk men nu har jag redan betalat $70.

På tal om deb har jag blivit bjuden på min första riktiga fest, tjoho! Jag har fått inbjudningskort och allt, dock kan jag inte gå... Det är nämligen en deb efterfest och eftersom deb är slut vid 12 eller nåt och eftersom debefterfester ofta innehåller alkohol(och säkerligen också även denna) tycker min consuller och värdmamma och det är en halvbra ide. Jag kan förstå hur dem tänker, men ändå lite tråkigt.

En lite roligare roligare händelse var träffen i Horsham där jag träffade alla andra utbytesstudenter som är i mitt distrikt. Vi är två Svenskar jag och Oscar, två danskar, Mikkel och victoria, två finskar Anna och en tjej med konstigt finskt namn och två från Schwize Tina och JUlia, två från Kanada Kenize och Megan, Maria från Tyskland och så Mayu och Tsh från Japan. Det var en kul dag, dock ingen flerdagarscamp som de andra districten haft, utan en informationsdag, men ändå. Vi kommer ha kul vid andra tillfällen; i november med outbonds och rebounds och i mars och så själv klart på safriet!

Jaja nu ska jag njuta av min dubbel lunch och sedan lida under min dubbel english och efter det snacka skit om deb men Meg, det är kärlek, eller ja Meg och dubbellunch är kärlek!


Sämst dag

Jag har haft en sämst dag eller jag morgonen innan skolan var i alla fall sämst. Jag ska inte berätta vad som hände för det är bara löjligt och ni skulle inte förståt men. Jag gick iallafall omkring och grät hela morgon Heidi och Maddi trösta mig och ja halva skolan har sett mig gråta men, det är okej alla som känner mig vet att jag är exchange och då är det liksom okej att göra sånt, det mesta verkar vara mer okej när man är exchange.

Förutom att livet är inte är underbart mötes jag av en annan obekväm saning, deb kostar 70dollar, det är typ 600kr, för en löjlig fest. Men jag kunnde liskom inte baka ut där efter allt trubbel av har ställt till med, ändrat hela bordsplaceringen typ. Det betyder att vad som en händer nu, kommer jag inte köpa något att ha på mig. Det spelar ingen roll om jag råkar springa in i mitt livs kärlek som jag bara måsta ha, jag kan inte göra det!

Ord och saker jag saknar att säga:

grymt
typ
jag orkar inte
orka
eller?
att det är
kärlek
sten..(gott)
nämen
i-språket
åh ja

jag kan inte komma på något mer just nu

Jag hatar när allt blir fel, för jag vet att jag kan

Jag hatar att folk inte litar på mig pågrund av att jag är utbytesstudent. Idag var det visst ingen syslöjd, varför hade ingen berättat det för mig? Det började med att jag missade bussen ner till the villa(hel lustigt ställe, jag måste vissa er bilder någon gång.) Så jag gick iväg för att prata med folket på expeditionen. På väg dit såg jag massa folk i min klass och undrade varför dem satt där och åt lunch istället för att vara på våran lektion. Jag frågade expeditionen om det kunde vara så att jag hade en lunchklass i dag som ingen hade informerat mig, men dem sa nej och ringde upp en dam som kunnde köra ner mig. På väg till parkeringen mötte jag dock Annie som är i min klass, så jag frågade henne vad som hände och hon berättade att vi inte hade någon lektion utan dubbel på måndag(fattar inte varför ingen berättade det för mig i måndags!) Jag fortsatte bort till parkeringen för att berätta att jag inte behövde någo skjus. Det gick inte så bra, kvinnan som skulle hämta mig vägrade tro mig och körde ner mig till the villa ändå. Det var förstås ingen där(förutom ett gäng förvirrade year 12are och den coola och läskiga bildläraren). Båda två tyckte dock att det hela var mitt "fel" och sa att jag hade läst fel på schemat.

Och jag hatar när jag för en gångs skulle har något vettigt att säga och jag vet hur jag ska säga det, men det blir en ändå fel, jag får inget tillfälle att säga det, eller så säger jag det men ingen förstår eller så bara det kommer ut fel jag liksom tappar orden i samma stund som jag uttalar dem.

Och jag hatälskar ethics för jag har så mycket att säga men jag vet inte hur.

Jag hatar debutantbalen för att det är så frukatnsvärt löjligt, varför skulle tjejer beghöva prensentera sig för sin omgivning

Jag hater inte men jag helt klart ogillar prefektsystemet jag älskar dock alla som är prefekter de är typ det söttaste, trevligast människorna jag någonsin träffat:

Sist men absolut inte minst hatar jag när kollektivtrafiken inte funkar hur överlever unga människor som har råd med bil?

En sak till jag har Mari värdfamiljer, de har verkligen inte gjort sitt jobb, hon bode bo med mig!


Ett stort steg for mig och min blogg...

Det ar det har jag har kampat med i en vecka nu! Det ar inte bra, men det ar anda coolt, jag mennar hallo, jag fixade det, min blogg ar fran och med nu en video blogg!!!!! Har ni tur kanske det det kommer en riktig video snart ocksa( bli inte allt for hoppfyllda, det kan droja).




Hel virrigt jag vet, speciellt dar i borjan, det ar faktiskt forsta gangen, ni far ge mig lite tid, jag kommer sakert lara mig.

Den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange, eller?

Okej kanske, men har ar dem i alla fall, en av de fa bilder jag har tagit. Men det kommer fler jag lovar och svar, till helgen bar det av till Horsham for att traffa de andra utbytesstudenterna fran mitt distrikt och da skall det fotograferas!

Sa lange far ni noja er med en bild



Info

For er som inte har markt det, har bloggen en pause pagrund av tekniska svarigheter. Vi hoppas vara tillbaka igen under veckan.


//Crew


Alldeles just nu

Upptackte just statistik fliken och det vissade sig att jag hade 16 besokare igar, wow. Vilka ar alla dessa manniskor egentligen, inte trodde jag att sa manga skulle bry sig om lilla mig. Jaja vi far se hur manga som blir trogna.

Till er som blir det har jag en liten overraskning, imorgon. ojojojoj vad ni kommer gilla de!


Mera

Jag hade en överraskning till er men pågrund utav en konstig dag kommer det inte komma fören´s i morgon, möjligt viss i kväll, det vill säga mitt på dagen för er.

Jag kan iallafall meddela en bra sak, jag har lyckats byta bort biologi till syslöjd, jag är mycket nöjd med mig själv! Och en sak till idag(okej håll i er nu) Ska jag ta bussen hem från skolan(ah), helt själv, jag kommer så inte klara det, är näsvös redan nu och det två perioder kvar.

Nu måste jag verkligen gå, min utomhus utbildningslektion har redan börjat!

Omringad av Japanska utbytesstudenter

Jag känner att jag kommit till stadiet då jag känner att jag har ett stort behov av utbytesstudent kompisar.( Egentligen känner jag att jag skulle behöva träffa och prata med svenska utbytesstudent, vilket jag förhoppningsvis snart kommer göra.)

Sedan har jag ju Marri, min utbytesstudentkompis från skolan. och Nu har jag aven hittat två till, som har i Geelong, bada fran Rotary. Mayu och Tsukasa verkar vara mycket trevliga, bada två verkar mycket trevliga. problemet med alla tre ar att dem ar fran Japan. Inte for att de ar något fel pa Japan och Janpaner det ar bara det att dem ar fruktansvart daliga pa Engelska.

Jag har gått i skolan i nästan tre veckor nu. Och även fast jag inte har några krav på mig som alla andra och även fast ingen egentligen bryr sig om jag gör uppgifterna eller inte, är jag redan nu sorligt skoltrött. Jag hade faktiskt tänkt att skolka från större delen av biologin idag, för att göra massa saker jag egentligen skulle gjort nu på lunchen, bland annat försöka byta bort biologi.

Angående deb har jag lite nytt, okej jag trodde aldrig jag skulle säga eller skriva det här men; jag funderar på att banta!
Inte pågrund av deb såklart utan pågrund av en klänning(som jag skulle ha på deb, ja), inte för att jag skulle banta för en klänning heller. Men det här är annorlunda, klänningen är helt underbar, och jag behöver inte ens betala för den! Jennys(min consuller) mamma hade den på 60-talet och sedan dess har den hängt i en garderob helt ensam och övergiven! jag måste rädda den, det är liksom mina drömmars klänning som jag har letat efter typ hela mitt. Vi snackar inte många kilo, jag får på mig den, men jag kan inte lyfta armarna. Hur svårt kan det vara att banta fyra fem kilo egentligen, Jag hade förstås inte tänkt att ge upp hela mitt liv, detta är vad jag i så fall hade tänkt att göra: Äta gröt eller müsli till frukost istället för rosade mackor med smör, sylt eller jordnötssmör. Som mellanmål innan lunch ska jag äta frukt i stället för snacks, till lunch ska jag inte äta toeste med ost, pesto och tomat, på vit bröd varje dag. Till mellanmål efter skolan ska jag inte äta mer rostat bröd med sylt och jordnötssmör. Till middag ska jag äta mer riktig vegmat istället för Joans mat som jag bara äter för att jag är lat!



Det var allt för nu

Puss och god natt

10/8


6/8

Min Italyguy, Santos vissade sig vara en utav de coola killarna. Jag blev lite besviken faktiskt, jag har alltid ogillat de coola killarna. Hmm, jag har i allafall lart mig lite italienska idag Il mio nome e Anna och Mi piace il gelato.

I ovrigt har det inte hant sa mycket idag, jag har antligen fatt tag i ett svensk-engelskt lexikon, jag har dock upptackt att det ar en del ord som jag inte forstat som inte heller finns i lexikonet, sa nast steg ar helt enkelt en aussislang ordbok. Min halsan och manniskoan larare Sally tog sig dock friheten att lana mitt lexikon. Han valde bland annat att lara sig: Hur, fisk, och hastkapplopning. Han ar mycket speciell min halsan och manniskan larae.

Efter det var det lunch och som vanligt var det viktigaste samtals amnat debutanbalen. Till skillnad fran alla andra dagar var det dag mig dem pratade om: Har du en klanning? Har du skor? Har ddem klackar?  Jag har en klanning, det ar helt sakert inte en debklanning men det skiter jag i och jag har klackskor men jag forsaktade dem om att jag inte skulle andvanda dem. Hm vi far vall se hur det blir med allt de dar, men det ar i alla fall valdigt viktigt for alla andra tjejer i year 11 sa jag far vall helt enkelt gora som dem sager. Det ska bli skont med helg, jag ska dock sova hos Jenny imorgon och ar lite nervos, eftersom jag har tappat bort hennes sovsack och maste beratta det, det kanns inte sa bra, Joan blev sur nar jag beratta. Och pa lordag, eller om det var sondag, ska vi till nagot stalle och  aka rollenblades.

Ha en bra helg!

...

Jag hittade honom inte, nu ska jag ha engelska, det suger, min lärare är sjukt läskig och jag insåg just att Marri (den andra utbytesstudenten) också är på skidresa och de betyder att jag måste klarA MIG SJÄLV PÅ HELA TRE engelska lektionr.



______________________________________________________________________________
Lite senare

Hon missade den,Marri hade visst glomt bort att det var skidresa. Stakar lilla Marri. Marri har en pytteliten cool dator! Fast det verkar som att de anda man kan gora med den ar att oversatta japanska till till engelska, och den har svartvit skarm. Nu maste jag konsentrera mig pa engelskan, min larare ar som sagt sjukt laskigVi ska disskutera varfor vi trodde pa tomten nar vi var sma...


Onsdag 5/8

I morse när jag vaknade, var jag faktiskt sjukt pepp på att gå till skolan. Nu är jag här och har lunchrast och vet inte vart jag ska ta vägen igen. Min vän Maddi har just åkt iväg på snowtrip, det känns tungt.

Själv kom jag hem från min snowtrip i går, det var faktiskt riktigt kul! Min outdoor ed class plus en annan class tillbringade två dagar och två nätter på Mt Bow Bow. I måndags åkte jag för första gången längdskidor och igår ägde La Timo hela Mt Bow Bow. La Timo består av mig, Becky, en tjej i min outdoor class och två utav "skidinstruktörerna". Vi var nämligen de ända som inte behövde skidskola, så vi åkte runt odch var coola. Jag hade egentligen tänkt skriva mycket mer om det här om jag fick just sällskap så jag orkar inte.

Jag har inget att skriva, vad har jag inte skrivit om? Jag minns inte. I helgen kanske jag får vara med och hänga med folk från skolan, då kan jag skriva om det, eller så får jag inte vara med, då kaqn jag inte skiva om det, bvi får se helt enkelt. Nu ska jag gå och spanna efter min italienkille och hoppas på att han inte glömt mig.




PUSS

RSS 2.0